Navštíveno 3744x

Caute, je niekdo schopny vyrobit do kufra mkV(Golf V) uzavretu ozvucnicu vid foto? velkost repro by mala byt 10" 250-300rms montazna hlbka myslim okolo 8cm. Mohol by mi niekdo poradit vhodny sub do tejto ozvucnice? na cene nezalezi... dakujem brano.

popripade dal by sa tam dat tento hifonics ?
[ Link ]
urcite ti to tu nekdo z prodejcu vyrobi,pockej az se nekdo ozve.

04.02.2012, 10:57 |
clown no priznam se, ze chtit udelat ozvucnici takhle do boku, asi bych to videl na par vrstev laminatu a pomerne dost srani .. a kdyz uz, tak bych do toho nedaval repro za 100E .. protoze ten box bude 2 - 3 drazsi :) to JL na obrazku vypada dobre. Osobne bych zacal tim vyberem repro v klasickem boxu a pak teprve resil custom box do boku auta
to clown: ako som napisal, na peniazoch nezalezi, nemam problem tam dat aj drahsi sub. tak mi odporuc neaky sub s vykonom okolo tych 200-300w rms. nic silnejsie tam nechcem.
to BMWE30: dakujem za link urcite sa mu ozvem.
taky zalezi z kteryho konce republiky jsi
www.eXtrem-audio.cz
Zdravim, tak cloveka na vyrobu ozvucnice som zohnal na slovensku, dakujem za ponuky, este by som bol rad keby ste mi poradili neaky konkretny sub. zosik mam : hifo TXi 6400 (300rms 4ohm v mostiku) Je to uzavreta ozvucnica sub moze byt 10" poradte nieco co tam fakt dobre zahra. dakujem

15.02.2012, 19:21 |
clown zes bude nic moc, myslim, ze to neni vhodne reseni
to si spis mel koupit ten 5k od Konnyho Xetec, nebo dokup jeste nejaky mono.. kontrola subu a ovladani bude na tom 4k o nicem
ten clovek uz ozvucnice na sub dela, nebo jen dela s laminatem a tohle ti jentak spichne ?
ja mel zkusenost s laminatnikem a byt to byl clovek co umel, tak udelat poradnej uzavrenej sub neumel :)

15.02.2012, 19:24 |
clown btw 300W@4ohm .. fajn
jaka muzika na tom bude hrat ?

15.02.2012, 21:58 |
ivls [ Link ] doporucuji, mam na 3 a 4 kanal v mustku a max spokojenost

15.02.2012, 22:27 |
ivls to kral007 (M)
- podle me uplne optimalni dle pozadavku
- na cene nezalezi
- 10 ti palec je
- montazni hloubka okolo 8cm - tento ma 7,5cm
- rms vykon mensi nez je pozadovan, ale aspon bude mit zesilovac lepsi kontrolu
- no a objem bocnice by mel byt v pohode
:OP

15.02.2012, 22:55 |
swep kral007 - ten woofer nekteri jedinci pouzivaji jen jako zaslepku, jinak kvalitativne odpovida cene

16.02.2012, 13:55 |
clown wolove :)))